Pereg

Zielsreis

altaar

"Onze ziel kiest dit leven om zich te ontwikkelen. Als mens hebben wij ervaringen. Sommige fijn en andere pijnlijk. Voor de ziel zijn alle ervaringen gelijk" - Nevali

Onze ziel maakt elk leven een nieuwe reis en tijdens deze reis maken wij als mens ervaringen mee. Sommige zijn traumatisch en pijnlijk. Elke keer als je zoiets meemaakt en niet weet hoe te handelen, laat jij een stukje van jezelf achter. We keren ons af van de ervaring en het komt in ons onderbewustzijn terecht. Zo laten we zielsdelen van onszelf achter in de tijd van de ervaring.   

Patronen, blokkades en innerlijke overtuigingen over wie je denkt te zijn en wat je waard bent of verdient, vinden hier hun oorsprong. Je hoort andere mensen weleens zeggen "Als kind was ik altijd zo vrolijk, nieuwsgierig, vol levenslust", ze weten en voelen dat het een deel van ze is, alleen hebben ze er geen toegang meer toe. Anderen vragen zich af "Waarom maak ik iedere keer hetzelfde mee, ik heb het al zo vaak geprobeerd en het lukt niet om te veranderen". 

De zoektocht in hunzelf begint en het verlangen om weer vrij en heel te zijn wordt wakker. De ervaringen opgeslagen in het onderbewustzijn, kunnen ervaringen van dit leven zijn, als volwassene, kind/baby en ook uit vorige levens.

 

Sessie

Voorafgaand aan de sessie vraag ik de spirits wat belangrijk is. Tijdens de sessie vraag ik je comfortabel te gaan zitten/liggen en dan stem ik af op je energetische veld. Als ik voel dat het tijd is, ga ik zingen. Ik zing de klanken van je ziel. Het geeft mij informatie over het deel in je leven waar je een bepaalde (traumatische) ervaring hebt meegemaakt en een zielsdeel hebt achter gelaten.  

Ik deel wat ik zie en neem je mee in het beeld. Ik overleg met het deel om inzicht te krijgen in de pijn en hoe het je leven beïnvloedt. We halen het deel op om te integreren in de persoon die je nu bent. Vervolgens breng ik je weer terug naar het nu.

De uitwerking is bij een deel van de mensen direct voelbaar en bij andere kan het volledig integreren een langere tijd, tot een aantal maanden duren. Soms zijn er meerdere sessies nodig om verschillende zielsdelen te integreren.

 

Kosten: €95,- voor 90 minuten

Locatie: praktijk Hillegomstraat 14 Amsterdam

Afspraak: via 06-14421554 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.