Pereg

Klankheling

 

IMG 20200417 105347 paintKlank is het eerste wat we ervaren in de buik van onze moeder en het laatste dat we waarnemen wanneer we onze laatste adem uitblazen. Klank is vibratie en wij mensen bestaan voor het grootste deel uit water. De vibratie van geluid is als de rimpeling van water. Een sterk centrum dat naar de randen  steeds meer oplost.
Dit is hoe klank door ons lichaam beweegt.

Tijdens een Paqo initiatie toonde geluid zich aan mij. Op de achtergrond hoorde ik een hond blaffen, het was alsof iets het blaffen vertraagde en zo kon ik alle geluidsvibraties horen waaruit het was opgebouwd. De spirits zeiden tegen mij, in de tussen frequenties van het geluid liggen pijn, emoties en herinneringen opgeslagen. Vibraties komend van het hart zorgen ervoor dat ze het lichaam verlaten.

Sessie
Tijdens een klankhealing stem ik af op je hart/ziel en laat de woorden en geluiden vanuit mijn hart komen. Deze woorden en klanken kunnen oude herinneringen ophalen, beelden voortbrengen en een diepe heling geven. De woorden en klanken zijn voor iedereen anders. Ik noem het de stem van het hart, de taal van de ziel. 

Duur: 60 minuten
Bedrag: E75