Pereg

Holistische Massage

image 3
De massages  worden
  alleen aan  vrouwen  gegeven. 

Gedurende de massages wordt een holistische benadering gebruikt, waarbij lichaam en geest als een geheel worden benaderd. Een combinatie van massagestijlen wordt ingezet afhankelijk van wat nodig is. Zo wordt gebruik gemaakt van Ayurveda een oude gezondheidsleer uit India. Deze richt zich op de verbintenis en gezondheid van lichaam en geest. Voor de ontspanning, stimuleren van de energie in je lichaam en je geest weer in balans te brengen. Shiatsu voor stimuleren van drukpunten en betere doorstroming en doorbloeding. Klassieke massage en Thai Yoga massage als een diepte behandeling van de spieren noodzakelijk is.

Een samensmelting van stijlen waarin precies wordt afgestemd op wat je fysiek en eventueel emotioneel nodig hebt. Verder laat Nathalie zich intuïtief leiden tijdens de massages en indien gewenst werkt ze aan het vrijmaken van en loslaten van opgeslagen emoties in het lichaam.

 Boeken

Ontspannende helende lichaamsmassage

Een ontspannende, helende en verzorgende lichaamsmassage die geschikt is voor iedereen. De handelingen zijn een combinatie van bewegingen uit de Ayurveda, Shiatsu, Klassieke en Thai yoga massage. Afgestemd op wat je lichaam en geest nodig heeft.

De massage:

 • Geeft diepe ontspanning en indrukken en emoties kunnen vrijkomen; 
 • Vermindert stress, vermoeidheid en slaapeloosheid; 
 • Geeft verlichting van pijn en spanning in de spieren; 
 • Stimuleert de bloesomloop naar de organen; 
 • Herstelt de energie en vitaliteit van lichaam en geest.

Massage en coachingssessie

Een ontspannende, helende en verzorgende lichaamsmassage waarin we specifiek werken met de emoties die we hebben opgeslagen in ons lichaam. Via het lichaam maken we contact met de gevoelens en beperkingen die jij in je lichaam voelt. Na de massage volgt een coachsessie waarbij we dieper ingaan op datgene wat je tijdens de massage hebt ervaren.

 

Hara Massage (Nepalese buikmassage)

De Hara (=buik) is het centrum van de mens. Onze kracht komt voort uit onze buik. De buikmassage is een reinigende en ontspannende massage. Een diepte massage van de gehele buik en de onderliggende organen. De buik wordt volledig ingesmeerd met (kruiden)olie en door lichte, ritmische en diepe herhalende beweging van de handen gemasseerd. Datgene dat vastzit in je buik of dat wat jij vasthoudt wordt door deze massage in beweging gebracht. Vastzittende emoties en/of afvalstoffen worden door ritmische herhalende massagehandelingen uit het weefsel gemasseerd en afgevoerd door je lichaam.

De Hara massage:

 • Heeft een ontgiftende/reinigende werking;
 • Geeft een diepe ontspanning;
 • Verlicht een opgeblazen gevoel;
 • Vermindert stress en vermoeidheid;
 • Kan vastzittende emoties losmaken;
 • Stimuleert de bloodcirculatie van de organen;
 • Herstelt de energie en de vitaliteit van lichaam en geest.

Tarieven

Lichaamsmassage 60/90/120 minuten
€75/ €100/ 145
Massage en Coaching 90/120 minuten €100/ 145
Hara (buik-)massage 60/90 minuten €75/ €100
Cadeaubon 60/90 minuten €75 /€100/ 145

 * Het bedrag van de sessie dient na afloop contant te worden betaald, of voorafgaand aan de sessie te worden overgemaakt naar Pereg NL42INGB0004848100 ovv Naam en datum.

Massagekaart

Koop een massagekaart en krijg korting

Massagekaart 1

 5 massages van 90 minuten

 € 450,-

Massagekaart 2
 4 massages van 120 minuten  € 480,-

* Massagekaart is 12 maanden geldig na aankoop. Het volledige bedrag van de kaart dient direct contant te worden betaald of voorafgaand aan de eerste sessie te worden overgemaakt naar Pereg NL42INGB0004848100 ovv Naam en datum.


Tijden

Dinsdag   van  10.00 - 20:00
Woensdag   van  10.00 - 20:00
Vrijdag   van  9:00 - 18:00
Zaterdag   van  9:00 - 18:00


Afspraak*

Bel naar 06-14421554 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je krijgt binnen 24uur een reactie.

*Indien verhinderd dienen afspraken tenminste 24u. van te voren geannuleerd te worden. Anders worden de kosten in rekening gebracht.