Pereg

Holistische Massage

image 3

 


De massages  worden
  alleen aan  vrouwen  gegeven. 


Gedurende de massages wordt een holistische benadering gebruikt, waarbij lichaam en geest als een geheel worden benaderd. Een combinatie van stijlen wordt ingezet afhankelijk van wat nodig is. Zo wordt gebruik gemaakt van Ayurveda een oude gezondheidsleer uit India. Deze richt zich op de verbintenis en gezondheid van lichaam en geest. Voor de ontspanning, stimuleren van de energie in je lichaam en je geest weer in balans te brengen. Shiatsu voor stimuleren van drukpunten en betere doorstroming en doorbloeding. Klassieke massage en Thai Yoga massage als een diepte behandeling van de spieren noodzakelijk is.


Een samensmelting van stijlen waarin precies wordt afgestemd op wat je fysiek en eventueel emotioneel nodig hebt. Verder laat Nathalie zich intuïtief leiden tijdens de massages en indien gewenst werkt ze aan het vrijmaken van en loslaten van opgeslagen emoties in het lichaam.

 


 Boek een Massage


 

Ontspannende lichaamsmassage

In de ontspannende lichaamsmassage worden de spieren en het lichaam op een rustige manier losgemaakt, zodat een diepe ontspanning en loslaten kan ontsaan. Tijdens deze massage worden verschillende technieken gebruikt afhankelijk van wat Nathalie tegenkomt. Van een olie tot een diep tissue massage. Zo maakt ze gebruik van technieken uit de Ayurveda, Shiatsu, Klassieke en Thai yoga massage.

Deze massage geeft een diepe ontspanning, waarbij ook indrukken en emoties vrij kunnen komen. Het vermindert stress, vermoeidheid en slaapeloosheid. Verder geeft het verlichting van pijn en spanning in de spieren. Stimuleert het de bloedsomloop en herstelt de energie en vitaliteit van lichaam en geest. De ontspannende massage is een massage a
fgestemd op wat je lichaam en geest op dit moment nodig heeft.

 

Massage en coachingssessie

Een combinatie van coaching en massage. Onze emoties en gevoelens laten een diepe indruk achter in ons lichaam. Wat we voelen en ervaren in ons leven beïnvloed ons lichaam, zowel fijne als minder fijne ervaringen. Zo kan bijvoorbeeld angst en boosheid over een ervaring zich diep vastzetten in je lichaam. We beginnen met een coachsessie van 30 minuten waarin we bespreken waar je wil dat Nathalie aanwerkt tijdens de massage. Dan volgt de behandeling van 60 min waarin zij je uitnodigt om contact te maken met je lichaam en te voelen wat er is opgeslagen en dit tijdens de behandeling steeds meer ruimte te geven en los te laten.

Op deze manier maken we contact met de gevoelens en beperkingen die je voelt in je lichaam. Na de behandeling voelen de meeste zich een stuk lichter, kunnen ze beter en dieper ademenen en ervaren ze meer rust.

 

Hara Massage (Nepalese buikmassage)

De Hara (=buik) is het centrum van de mens. Onze kracht komt voort uit onze buik. De buikmassage is een reinigende en ontspannende massage. Een diepte massage van de gehele buik en de onderliggende organen. De buik wordt ingesmeerd met olie en door lichte, ritmische en diepe herhalende beweging van de handen gemasseerd. Datgene dat vastzit in je buik of dat wat jij vasthoudt wordt door deze massage in beweging gebracht. Vastzittende emoties en/of afvalstoffen worden door de massagehandelingen uit het weefsel gemasseerd en afgevoerd door je lichaam.

De massage heeft een ontgiftende/reinigende werking en geeft diepe ontspanning. Het verlicht een opgeblazen gevoel en vermindert stress en vermoeidheid. Het kan vastzittende emoties losmaken en stimuleert de bloedcirculatie van de organen. Investering

Ontspannende lichaamsmassage   60/90 /120 minutes €85-/€115,-/€155,-
Massage en coaching 90/120 minutes €115,-/€155-
Hara (buik-)massage 60/90 minutes €85,-/€115,-
Cadeaubonnen
60/90 /120 minutes €85,-/€115,-/€155,-

 *Het bedrag van de sessie dient na afloop contant of via tikkie te worden betaald.


Massagekaart

Koop een massagekaart en krijg 10% korting

5 massages van  60 minuten € 382,-*
5 massages van  90 minuten € 495,-*
5 massages van 120 minuten € 695,-*

 * Massagekaart is 12 maanden geldig na aankoop. Het volledige bedrag van de kaart dient contant of via tikkie na de eerste sessie te worden voldaan.

 

Openingstijden

- Dinsdag
  from    9.00 - 19:00
- Woensdag   from    9:00 - 19:00
- Vrijdag
  from    9:00 - 18:00
- Zaterdag
  from    9:00 - 18:00Afspraken

  • Bel voor een afspraak naar 06-14421554, gebruik de boek een massageknop of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  • Indien verhinderd dienen afspraken tenminste 24u. van te voren geannuleerd te worden. Anders worden de kosten in rekening gebracht.