Pereg

Holistische Massage

image 3
De massages  worden
  alleen aan  vrouwen  gegeven. 

Gedurende de massages wordt een holistische benadering gebruikt, waarbij lichaam en geest als een geheel worden benaderd. Een combinatie van massagestijlen wordt ingezet afhankelijk van wat nodig is. Zo wordt gebruik gemaakt van Ayurveda een oude gezondheidsleer uit India. Deze richt zich op de verbintenis en gezondheid van lichaam en geest. Voor de ontspanning, stimuleren van de energie in je lichaam en je geest weer in balans te brengen. Shiatsu voor stimuleren van drukpunten en betere doorstroming en doorbloeding. Klassieke massage en Thai Yoga massage als een diepte behandeling van de spieren noodzakelijk is.

Een samensmelting van stijlen waarin precies wordt afgestemd op wat je fysiek en eventueel emotioneel nodig hebt. Verder laat Nathalie zich intuïtief leiden tijdens de massages en indien gewenst werkt ze aan het vrijmaken van en loslaten van opgeslagen emoties in het lichaam.

 Boeken

 

 

 

Ontspannende helende lichaamsmassage

Een ontspannende, helende en verzorgende lichaamsmassage die geschikt is voor iedereen. De handelingen zijn een combinatie van bewegingen uit de Ayurveda, Shiatsu, Klassieke en Thai yoga massage. De massage geeft diepe ontspanning en indrukken en emoties kunnen vrijkomen. Het vermindert stress, vermoeidheid en slaapeloosheid. Geeft verlichting van pijn en spanning in de spieren. Stimuleert de bloedsomloop naar de organen. Herstelt de energie en vitaliteit van lichaam en geest. een massage afgestemd op wat je lichaam en geest nodig heeft.

 

 

Massage en coachingssessie

Een ontspannende, helende en verzorgende lichaamsmassage waarin we specifiek werken met de emoties die we hebben opgeslagen in ons lichaam. Via het lichaam maken we contact met de gevoelens en beperkingen die jij in je lichaam voelt. Na de massage volgt een coachsessie waarbij we dieper ingaan op datgene wat je tijdens de massage hebt ervaren.

 

 

Hara Massage (Nepalese buikmassage)

De Hara (=buik) is het centrum van de mens. Onze kracht komt voort uit onze buik. De buikmassage is een reinigende en ontspannende massage. Een diepte massage van de gehele buik en de onderliggende organen. De buik wordt ingesmeerd met olie en door lichte, ritmische en diepe herhalende beweging van de handen gemasseerd. Datgene dat vastzit in je buik of dat wat jij vasthoudt wordt door deze massage in beweging gebracht. Vastzittende emoties en/of afvalstoffen worden door de massagehandelingen uit het weefsel gemasseerd en afgevoerd door je lichaam. De massage heeft een ontgiftende/reinigende werking en geeft diepe ontspanning. Het verlicht een opgeblazen gevoel en vermindert stress en vermoeidheid. Het kan vastzittende emoties losmaken en stimuleert de bloedcirculatie van de organen.

 

Investering

Lichaamswerk - 60/90/120 min. - €85/€115/155
Massage en Coaching - 90/120 min. - €115/155
Hara (buik-)massage - 60/90 min. - €85/€115
Cadeaubon - 60/90/120 min. - €85/€115/155

Het bedrag van de sessie dient na afloop contant te worden betaald, of voorafgaand aan de sessie te worden overgemaakt naar Pereg NL42INGB0004848100 ovv Naam en datum.

Massagekaart

Koop een massagekaart en krijg 10% korting

Massagekaart 1 5 massages van 60 min.  382,-
Massagekaart 2 - 5 massages van 90 min.
   € 495,-
Massagekaart 35 massages van 120 min. € 695,-

* Massagekaart is 12 maanden geldig na aankoop. Het volledige bedrag van de kaart dient direct contant te worden betaald of voorafgaand aan de eerste sessie te worden overgemaakt naar Pereg NL42INGB0004848100 ovv Naam en datum.

Openingstijden


Woensdag 10:00 - 20:00
Vrijdag       09:00 - 18:00
Zaterdag    09:00 - 18:00
Zondag      11:00 - 14:00

 

*Indien verhinderd dienen afspraken tenminste 24u. van te voren geannuleerd te worden. Anders worden de kosten in rekening gebracht.