Pereg

Coaching

image 1

In de coaching richten we ons op je innerlijke groei en ontwikkeling van jouw als persoon. We zoomen in op je huidige leven met mogelijkheden en talenten en kijken naar je plaats in het geheel. Wat je hier komt doen op deze wereld en je persoonlijke bijdrage. In deze vorm van coaching benader ik je vanuit een holostisch perspectief en nodig ik je uit jezelf beter te leren kennen, inzicht te krijgen in je wensen en verlangens en een beeld te vormen van de richting waarnaar toe jij je wil bewegen in overeenstemming met je innerlijke weten. Je bewustzijn te verruimen en het leven geïnspireerd en in volle overgave te leven. 


Tijdens de sessies maak ik gebruik van technieken als Zijnsorientatie, Boeddhistische Psychologie en  Zielswerk. Zijnsorientatie richt zich op vrede kunnen hebben met wat er op dit moment is en er niet aan te proberen te ontsnappen. Het gaat niet om een verbeterde versie van jezelf. Het gaat om te worden wie jij eigenlijk bent en daarmee te kunnen leven. In de Boeddhistische Psychologie ligt de nadruk op introspectie (=zelfonderzoek) het verkennen van je innerlijke wereld waardoor jij jezelf (beter) leert kennen. Het geeft je inzicht in je gedachten en je gevoelens. Hoe jij denkt over jezelf, welke woorden gebruik je en hoe gedraag jij je. Het geeft je de mogelijkheid je innerlijke processen te bekijken, waarvan jij je voorheen misschien niet bewust was. Wie jij bent wordt niet bepaald door de buitenwereld of gebeurtenissen in je leven. Jij bent zelf de persoon die bewust kan kiezen om geen speelbal te worden van je emoties of je gedachten.

Zielswerk is iets wat tijdens mijn werk is ontstaan, het gaat over contact maken met je innerlijke weten en vanuit dit weten je leven te durven leven. Vaak voelen we instinctief of iets klopt of niet en doen we het af als een hersenspinsel. Veelal is het ons innerlijke weten dat ons laat voelen of iets een juiste stap is of niet. Het innerlijke weten bevat een schat aan kennis en wijsheid waar je toegang toe krijgt als je steeds dichterbij jezelf komt en de chaos in het hoofd langzaam tot stilstand komt of als jij besluit er geen aandacht meer aan te besteden. Dan opent er een andere ruimte in jezelf, je leert kijken/waarnemen zonder te identificeren.

.

Investering
60 minuten - €85-
90 minuten - €115,-
120 minuten - €155,-

Contact
Geïnteresseerd in een afspraak bel ons of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..