Pereg

Yoga

 

DSC 1798 4Als kind zat ik al in yogahoudingen waarvan ik op dat moment niet wist dat ze dat waren. Jaren later toen ik ging studeren kwam ik via een vriendin in aanraking met yoga. Vanaf dat moment is yoga een rode draad geweest in mijn leven. De ene keer legde ik me toe op een dagelijkse beoefening, een bijzondere ervaring. De diepte die je doormaakt als je jezelf verbindt aan een dagelijkse cyclus van oefeningen en meditatie. Ik kan het iedereen aanraden. Yoga is belangrijk voor mij, het brengt me dieper en opent mijn lichaam en geest steeds meer. Het leven wordt rustiger, vrediger, liefdevoller en harmonieuzer.


In 2012 ontmoette ik Ganga. Ik had al veel verschillende vormen van yoga beoefend en opleidingen gevolgd. Echter, de diepgang en overgave waarmee Ganga haar yoga beoefende dat fascineerde mij. Al snel volgde ik bij haar de opleiding Transformatieve Yoga, drie jaar waar ik intens van heb genoten en zoveel heb geleerd. De diepte en het spirituele aspect verruimde mijn beeld nog meer. We werden ook onderwezen in de correcte fysieke houdingen. Het ging nooit over hoe diep en perfect iemand een houding kon uitvoeren. Altijd over voelen wat er gebeurde in het lichaam, verbinden met de ademhaling en weerstand en angst er laten zijn, zodat we konden openen voor liefde. Iets wat ik graag doorgeef aan jullie.

Yoga is een van de mooiste manieren om de stilte in onszelf te horen, voelen en toe te laten. De houdingen bereiden je voor op de stilte en het gevoel van eenheid die je kan waarnemen in alle houdingen en in de meditatie. Een diepe rust en vertrouwen kan over je heen komen en maakt het mogelijk om vanuit hier te handelen en te leven. Mijn lessen zijn een combinatie van de transformatieve yoga, yin yoga en therapeutische yoga, een combinatie van hatha en yin yoga. 

 

Online yogales via Zoom

Een keer per week kun je online een yoga les volgen van 60 minuten. Je kunt de les live volgen of als dat niet lukt op een later moment wanneer het je schikt. Alle lessen worden opgenomen. 
Data: zaterdag 11u
Kosten: E7,50 per les
Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken./ 06-14421554

Privé les of therapeutische yoga

In een privé les of theapeutische yoga kijken we samen waar je grootste aandachtspunt ligt op dit moment. Yoga kunnen we inzetten om onszelf te ondersteunen in periode van depressie, burn-out, angst of andere zaken waar we tegenaan lopen in ons leven. Ook als je de behoefte voelt om meer stil te staan bij jezelf en/of meer contact wil maken met je lichaam. 

Vanuit je behoefte kiezen we de asanas en de meditaties die passen bij je huidige situatie.  Als je yoga zelf thuis wilt beoefenen, dagelijks of meedere malen per week kun je ervoor kiezen een 4-rittenkaart te nemen. Zo kunnen we samen een set van houdingen/ meditaties uitzoeken die je thuis kunt beoefenen. Eens in de week/ twee/ drie weken kun je terugkomen om samen op de houdingen/meditaties in te gaan en deze eventueel aan te passen. Ik nodig je uit....

Kosten:   
€75,- voor 90 minuten, 
4-rittenkaart van 90 minuten €260,--

Afspraak: Bel 06-14421554 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je krijgt binnen 24u een reactie.


* Rittenkaart is 6 maanden geldig 

 

Reacties Yoga retraite/ individuele yoga