Pereg

Pereg voor lichaam en geest

IMG 20210330 1258092

In de praktijk werkt Nathalie alleen met vrouwen. Zij wil jullie dichter bij jezelf brengen zodat je weer (meer) gaat voelen, emoties en patronen zichtbaar worden en hierdoor ruimte creëren in je lichaam en voor je geest. Waardoor je meer aanwezig bent en bewust wordt van jezelf. Je weg en richting in je leven. Zij doet dit in verschillende vormen holistische massage, zinsgevingscoaching, yoga en specieke thema workshops.

Voel jij meer aangetrokken tot een spirituele benadering, kijk dan eens op mijn andere website
Nathalie Nevali.

 

Podcast - In the Heart of Being, a Spiritual Journey- Nathalie Nevali

In deze (engelstalige) podcast verbinden we lichaam en geest. Nathalie werkt als healer en therapeut en in deze podcast consulteert ze de spirits, gidsen en counselors. Ze verbinden haar met de lagen van zijn, dimensies en de bibliotheek van kennis. Wat ze graag met jullie deelt. Haar partner in de podcast is Jose. Ga je met ons mee op onze zoektocht, waarbij we het onbekende verweven met het bekende.

Beluister en download de podcast op spotify of op In the Heart of Being

 

Album -Dream of Unity - Nathalie Janssen

Dream of unity album cover

Dream of Unity is een album met vocale zang, de klanken van het hart. Onze harten zingen elke dag, elke minuut een andere klank. Nathalie zingt haar eigen hart, vertaald in klanken en woorden.

 

Beluister en download haar album Dream of Unity op Itunes.